« Tilbage

Perfekt familieferie i sommerhus med sauna

Katalognr.: 30461

Kirkeflod 60, Houstrup

Lyst og moderne, men med bibeholdt feriehuscharme er dette idyllisk beliggende sommerhus perfekt til din ferie med familien. Det i 2019 renoverede feriehus indbyder til masser af indendørs hygge med brændeovn og sauna og til masser af solskin og frisk luft på den dejlig store terrasse, der forløber rundt om huset.  Praktiske detaljer som vaskemaskine, opvaskemaskine og gulvvarme i badeværelset afrunder billedet.

Fællesskab og hygge foran brændeovnen

Kirkeflod 60 indbyder til rigtig klassisk sommerhusferie.  Her er god plads til familiehygge i det lyse stue-alrum med det åbne køkken. Efter aftensmaden er det oplagt at finde familiespillene frem og afslutte dagen med en familiedyst i Partners.

Er vejret dårligt? Det er intet problem! Tænd op i brændeovnen, sæt dig til rette i den bekvemme sofa, snup en god bog eller se en film sammen med dine kære. I den lyse men super hyggelige stue er der god plads til, at alle kan slappe af. Og som prikken på i?et kan I forkæle jer selv med en tur i husets sauna.

Naturgrund og skønne terrasser

På solsiderne er Kirkeflod 60 flankeret af et stort terrassedæk. Herfra er der en dejlig udsigt ud over den dejlige store naturgrund. Du finder altid en dejlig solskinsplads, eller om du vil, et skyggehjørne til din liggestol.

Imens resten af familien sover lidt længere, kan du tage morgenkaffen med på terrassen og nyde den klare morgenluft og fuglenes sang fra de omkringliggende træer. Når middagssolen bager, kan I søge i skygge under husets udhæng og måske skal der om aftenen tændes op i grillen og hygges med god mad og snak indtil solen går ned.

Houstrup ligger i et skønt naturområde lige ud til Blåbjerg Plantage og Lønne hede nær Ringkøbing Fjord. Mountainbiker, fuglekiggere og svampesamlere ? alle vil elske områdets utallige muligheder for oplevelser året rundt. Du kan tage familien med til Bork Havn og besøge vikingerne, lære at surfe eller lege i det indendørs legeland. Cykel en tur gennem skoven til Henne Strand og forkæl jer selv med en stor is eller tag på shopping i de gamle handelsbyer Varde og Ringkøbing.

Faciliteter

  6 Antal personer
   Husdyr ikke tilladt
  2500 m Afstand til indløb
  3000 m Afstand til strand
Sauna
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 1464 m²
  Husareal: 78 m²
  Byggeår: 1984
  Renoveret: 2019
  Indkøb: 2500 m
  Hav: 3000 m
  Personer: 6
  Soveværelser: 3
  Dobbeltsenge: 3
  Brændeovn
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn
  Mikroovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 1
  Sauna

Underholdning

  Internet
  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole
  Grill

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 14. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2020
41
42
43
44
DKK
2.258
45
DKK
2.258
46
DKK
2.258
47
DKK
2.258
48
DKK
2.258
49
DKK
2.258
50
DKK
2.258
51
52
53

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Gravensbjergvej 2 A
Houstrup
Pris fra 4.878 DKK
Se mere
Skovvang 43
Houstrup
Pris fra 5.668 DKK
Se mere
Ndr. Skovvej 24
Houstrup
Pris fra 6.548 DKK
Se mere
Hedevang 20
Houstrup
Pris fra 5.438 DKK
Se mere