« Tilbage

Luksusferiehus ved havet med pool, sauna, spa og hund tilladt

Katalognr.: H5638

Nordsø Ferievej 25, Klegod

Kun 450 meter fra havet med udsigt til klitterne, den fredede hede og Nr. Lyngvig Fyr ligger dette luksuspoolhus med plads til 8 personer og en hund. Huset sætter de perfekte rammer for en ferie fyldt med familiehygge, afslapning, latter og naturoplevelser. Her er noget for alle!

Luksusferie for hele familien tæt på fredet natur og Vesterhavet

I det nyrenoverede (2018) sommerhus på Nordsø Ferievej 25 kan hele familien holde en afslappende ferie tæt på naturen og med masser af luksus. Fra de store vinduespartier i stuen har I udsigt til det åbne klitlandskab med den fredede hede og Nr. Lyngvig Fyr. Få meter fra feriehuset ligger Vestkyststien, der kan føre jeg gennem det fantastiske landskab enten på cykel eller gåben. Inde i huset sørger de nye, energibesparende hvidevarer fra 2019 for alt det praktiske.

På den lukkede terrasse kan I solbade på liggestolene, mens I nyder den flotte himmel og tilbereder en lækker grillmiddag. Om aftenen sørger solnedgangen for romantik, og når mørket falder på, kan hyggen fortsætte indenfor foran kaminen, der skaber en helt særlig atmosfære i det store køkkenalrum.

Wellnessferie med sauna, pool og spa

Feriehusets 193 kvadratmeter rummer også en pool, hvor både børn og voksne kan få sig rørt og grine sammen. I spabadet kan 4 personer slappe af samtidig, og saunaen står klar til at varme jer op med feriestemning efter en lang dag ude i det fantastiske naturområde.

Der er masser af opbevaringsplads i huset, så I kan roligt pakke tøj til al slags vejr. På regnvejrsdage kan I hygge jer inden døre og se TV på de to fjernsyn eller surfe på internettet. Selv når det er koldt udenfor, sørger gulvvarmen på badeværelset for, at I ikke får kolde fødder. Resten af huset varmes op med 2 energibesparende luft til luft varmepumper fra 2019 (i stuen og i poolrummet), og i poolområdet kan I få op til 30 grader, hvis I virkelig skal varmes igennem.

Faciliteter

  8 Antal personer
  1 Husdyr tilladt
  6000 m Afstand til indløb
  700 m Afstand til strand
  20 m Pool
Sauna
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 2477 m²
  Husareal: 193 m²
  Byggeår: 1992
  Renoveret: 2018
  Indkøb: 6000 m
  Hav: 700 m
  Personer: 8
  Soveværelser: 4
  Enkeltsenge: 2
  Dobbeltsenge: 3
  Børnestole: 1
  Dyr
  Brændeovn
  Svømmepøl
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine
  Tørretumbler

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn
  Mikroovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 2
  Sauna

Underholdning

  Radio
  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole
  Grill

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 15. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2022
49
50
51
DKK
16.578
52
DKK
16.578

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Marehalmen 1
Søndervig
Pris fra 7.448 DKK
Se mere
Lyngen 12
Søndervig
Pris fra 6.088 DKK
Se mere
Lodbergsvej 155
Søndervig
Pris fra 11.828 DKK
Se mere
Frans Julius Vej 50
Søndervig
Pris fra 11.968 DKK
Se mere