« Tilbage

4stjernet feriehus med pool, spa og sauna

Katalognr.: H5358

Opstrupsvej 39, Klegod

Skal I holde ferie ved Vestkysten med hele den store familie eller vennekredsen, så er poolhuset her på Opstrupsvej 39 et godt valg. Her er plads til 10 personer og sommerhuset indeholder både udespa, sauna og en 18 m2 stor pool, så aktiviteterne på ferien er sikret. Også hunden er velkommen her!

Indendørs pool, sauna og udespa

Sommerhuset på Opstrupsvej 39 er på 155 km2 og har fået nyt flot stråtag og bliver yderligere renoveret i 2022. Her opføres bl.a. også en ny udespa. Derudover bliver der også etableret en ny fin træterrasse. Sommerhuset er fordelt på 4 soverum med en hyggelig hems med ekstra sovepladser. Huset har 2 badeværelser samt vaskemaskine og opvaskemaskine, der klarer de praktiske gøremål på ferien.

Stue og køkken er integreret med spiseafdelingen i ét stort opholdsrum og de store vinduespartier tillader en masse lys at komme ind i boligen. Her er god plads til feriens sysler og planlægning eller blot afslapning i sofaen foran den knitrende brændeovn. Husets absolutte highlight er nok den 18m2 store pool, som helt sikkert vil være et hit for de mindste i familien. I kan også gå en tur i saunaen og blive gennemvarmede og få blødt musklerne op efter en lang gåtur ved stranden. Uanset hvad, har sommerhuset det, der skal til for, at fuldende wellness oplevelsen på ferien.

Gyngestativ og god udendørs terrasse med udespa

Sommerhuset på Opstrupsvej 39 ligger på en godt 2500m2 stor naturgrund, hvor der er god plads til leg og ophold, ikke mindst på træterrassen, hvor man også kan nyde et bad i den lækre udespa. Der er gyngestativ lige ved den store træterrasse, hvor I også finder solvogne og havemøbler til fri afbenyttelse. Her er det oplagt med en middagslur i solen eller tilberedning af et lækkert måltid mad på grillen.

Klegod ? et idyllisk sommerhusområde tæt aktiviteter

Vesterhavet ligger kun ca. 900 meter fra sommerhuset og udgør et populært udflugtsmål. Ønsker I en ferie i unik natur med åbne vidder, store nåletræsskove, kilometerlande sandstrande og vidunderlige klitlandskaber, træder Vestkysten virkelig i karakter.  

Med en placering midt imellem Hvide Sande og Søndervig, samt strand og fjord, er Klegod et attraktivt område for familieferien. Få minutters kørsel fra sommerhuset ligger Søndervig, hvor I kan afprøve mange forskellige aktiviteter som segway, minigolf, fitness og tennis.

Faciliteter

  10 Antal personer
  1 Husdyr tilladt
  6000 m Afstand til indløb
  850 m Afstand til strand
  16 m Pool
Sauna
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 2537 m²
  Husareal: 155 m²
  Byggeår: 1991
  Renoveret: 2022
  Indkøb: 6000 m
  Hav: 850 m
  Personer: 10
  Soveværelser: 4
  Børnestole: 1
  Dyr
  Brændeovn
  Svømmepøl
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn
  Mikroovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 2
  Sauna

Underholdning

  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole
  Grill

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 15. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2022
49
50
DKK
8.008
51
DKK
13.494
52
DKK
17.608

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Marehalmen 1
Søndervig
Pris fra 7.448 DKK
Se mere
Lyngen 12
Søndervig
Pris fra 6.088 DKK
Se mere
Lodbergsvej 155
Søndervig
Pris fra 11.828 DKK
Se mere
Frans Julius Vej 50
Søndervig
Pris fra 11.968 DKK
Se mere