« Tilbage

Lyst og indbydende feriehus med mageløst udeareal

Katalognr.: 30502

Skovvang 49, Houstrup

Træd ind i dette skønne sommerhus på Skovvang 49 og oplev en unik sammensmeltning af et hus og et udemiljø, hvor hyggen er i højsædet. Med den store have, de skønne terrasser og det særlige gårdmiljø er der her sørget for, at de gode stunder samt solens stråler forlænges.  

Ren råhygge og brændeovn

Dette charmerende feriehus kan danne rammen for familien, der inviterer bedsteforældrene med på ferie. Huset er gennemsyret af små hyggelige detaljer både inde og ude, der sørger for den helt særlige feriefølelse. Med sin fordeling af de 3 soverum, kan børnene få deres egen lille hyggekrog uforstyrret af de voksne, og det rummelige badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler byder på god plads til jer alle.

Det åbne køkken- og stueområde med brændeovnen som centrum er et naturligt samlingspunkt for familiesamværet. Familiens kok er stadig en del af hyggen og snakken, og spisebordet kan indbyde til såvel måltider som spillestunder.

Rige udfoldelsesmuligheder

På den delvist overdækkede terrasse, som ligger i forlængelse af stuen, kan I sidde afskærmet med et glas vin i hånden og nyde at se børnene og hunden folde sig ud. Både gårdmiljøet og haven er lukket af, og med sine mange hyggelige kroge og siddepladser, kan I nyde solen og sidde i læ dagen igennem.     

Udearealet indbyder til utallige aktiviteter; om det er boldspil på græsset, solbadning, eller løbe på rulleskøjter eller løbehjul. Eller måske familiens mindste er ved at lære at køre på løbecykel?

I nærområdet fra Skovvang 49 finder I et væld af ruter, som kan udforskes til fods, på cykel eller på hesteryg. Desuden er der rige muligheder for udflugter med bl.a. skinnecykler, vikingeland, badeland eller et smut til hyggelige Henne Strand med sit gode udbud af spisesteder og butikker.

Faciliteter

  6 Antal personer
  1 Husdyr tilladt
  1000 m Afstand til indløb
  4500 m Afstand til strand
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Det siger vores gæster (1)

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 1400 m²
  Husareal: 103 m²
  Byggeår: 1997
  Renoveret: 2003
  Indkøb: 1000 m
  Hav: 4500 m
  Personer: 6
  Soveværelser: 3
  Enkeltsenge: 2
  Dobbeltsenge: 2
  Børnestole: 1
  Børnesenge: 1
  Dyr
  Brændeovn
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine
  Tørretumbler

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 1

Underholdning

  Internet
  CD-afspiller
  Radio
  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole
  Grill

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 14. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2020
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Gravensbjergvej 2 A
Houstrup
Pris fra 4.878 DKK
Se mere
Ndr. Skovvej 24
Houstrup
Pris fra 6.548 DKK
Se mere
Skovvang 43
Houstrup
Pris fra 5.668 DKK
Se mere
Hedevang 75 D
Houstrup
Pris fra 4.898 DKK
Se mere