« Tilbage

Dejligt lyst feriehus på skøn naturgrund

Katalognr.: 50714

Torskevej 22, Vejers Strand

Trænger I til et lille pusterum, hvor I får skruet tempoet ned og kan nyde naturen, så er Torskevej 22 det rigtige sted for jer. Med en skøn beliggenhed for enden af en blind vej med et skovareal i ryggen, er der her lagt op til rigtig afslapning for 4 personer her i den skønne natur ved Vestkysten.

Hygge med brændeovn og lys udestue

Imens ilden knitrer i brændeovnen og spæder varme og hygge, kan I slappe af i køkken-alrummet, sætte jer til rette i lædersofaen med en god bog eller sammen tilberede et lækkert måltid i det åbne køkken. Fine detaljer som lysskakten over spisebordet giver en dejlig atmosfære.

Ekstra fin er den dejlige udestue med trægulvet ? det perfekte sted at tanke lys og slappe af i læ og varme hele året rundt, imens man har udsigt til den skønne naturgrund. Skal man have en lille morfar eller vil ikke forstyrres midt i en spændende krimi, så er der mulighed for at trække sig tilbage til gæsteværelset med sovesofaen eller et af de to lyse soveværelser med dobbeltseng.

Stor fantastisk naturgrund med sandkasse og mange hyggekroge

Både morgen og aften, ? på Torskevej 22 kan du altid finde et godt sol- og læhjørne da huset har 3 delvist overdækkede terrasser. Lad børnene lege i sandkassen eller gå på opdagelse på den 2.400 m2 store naturgrund imens i hygger på terrasse og måske tænder op i grillen til en dejlig grillaften, men rødvin og snak.

Et kvarters gang fra Vesterhavet

Jeres hus på Torskevej 22 har en dejlig rolig beliggenhed lige op til det dejligste naturområde med skov og sø. En gåtur til den endeløse lange fine børnevenlige strand tager omkring 15 minutter. Her kan man tage lange vandreture og måske være heldig og finde lidt af Vestkystens guld ? det eftertragtede smukke rav.

I Vejers Strand er der både bager, supermarked, bolchefabrik, isbutikker og restauranter, ? så her kan man få lige det, man har brug for uden at behøve starte bilen.

 

*Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Faciliteter

  4 Antal personer
  1 Husdyr tilladt
  800 m Afstand til indløb
  900 m Afstand til strand
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 2400 m²
  Husareal: 80 m²
  Byggeår: 1985
  Renoveret: 2010
  Indkøb: 800 m
  Hav: 900 m
  Personer: 4
  Soveværelser: 2
  Dobbeltsenge: 2
  Dyr
  Brændeovn
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn
  Mikroovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 1

Underholdning

  Internet
  CD-afspiller
  Radio
  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole
  Grill

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 14. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2020
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Nordvej 90 B
Vejers Strand
Pris fra 5.918 DKK
Se mere
Risvej 8
Vejers Strand
Pris fra 5.958 DKK
Se mere
Engesøvej 89
Vejers Strand
Pris fra 6.278 DKK
Se mere
Kratvej 10
Vejers Strand
Pris fra 6.768 DKK
Se mere