« Tilbage

Luksuriøst feriehus i Bjerregård med sauna og kun 50m til havet

Katalognr.: B2808

Bjerregårdsvej 435, Bjerregård

Kun et stenkast fra det brusende Vesterhav ligger dette fantastiske luksushus med plads til 6 personer. Den moderne og stilfulde indretning vil opfylde selv den mest kræsne feriegæsts drømme, og på den lækre terrasse ? med udebruser ? kan det dejlige solskinsvejr nydes i fulde drag. Hunden er også tilladt her.

Femstjernet feriehus med stilfuld indretning og sauna

Feriehuset på Bjerregårdsvej 435 er opført i 2019 i flotte materialer, og den stilfulde og moderne indretning sætter rammerne for en luksuriøs ferie lidt ud over det sædvanlige. De lækre møbler passer perfekt ind, og de små dekorationer skaber en hyggelig atmosfære.

De store vinduer inviterer solens lys og den vestjyske natur indenfor, og gør de flotte omgivelser endnu mere indbydende. Især i det store opholdsrum, hvor stue og køkken er slået sammen, er der rigtig lyst og åbent. Her står også den klassiske brændeovn, som med sine knitrende flammer gør de mørke aftentimer og regnfulde efterårsdage endnu hyggeligere.

Huset er samtidig rigtig praktisk indrettet med 2 fine badeværelser, hvoraf der fra det ene er adgang til husets sauna. Her kan I forkæle jer selv med lidt ekstra wellness og velvære på ferien.

Lækker stor terrasse, 50 meter til stranden og udendørs bruser

Den fede træterrasse går stort set hele vejen rundt om huset, og der er masser af afskærmning, så I til enhver tid kan sidde i læ for den friske vestenvind. Nyd feriedagene i de gode havemøbler og liggestole, og følg solen rundt dagen lang på den store terrasse.

Feriehuset har en helt fantastisk beliggenhed i første klitrække. Der er kun 50 meter til stranden, og både store og små kan følge med på den korte gåtur over strandopgangen. Når I kommer hjem fra en hyggelig dag ved havet, kan I skylle fødderne rene i jeres helt egen udebruser på terrassen.

Den lokale købmand i Bjerregård kan nås på gåben, og her kan I hver morgen hente nybagte rundstykker til kaffen (og måske lidt lækkert til en hyggelig spil- eller filmaften på sofaen?)

Faciliteter

  6 Antal personer
  1 Husdyr tilladt
  1000 m Afstand til indløb
  50 m Afstand til strand
Sauna
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 1283 m²
  Husareal: 115 m²
  Byggeår: 2019
  Indkøb: 1000 m
  Hav: 50 m
  Personer: 6
  Soveværelser: 3
  Enkeltsenge: 2
  Dobbeltsenge: 2
  Dyr
  Brændeovn
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine
  Tørretumbler

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 2
  Sauna

Underholdning

  Radio
  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 14. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2020
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Bjerregårdsvej 403
Bjerregård
Pris fra 13.908 DKK
Se mere
Søholmvej 18
Årgab
Pris fra 10.088 DKK
Se mere
Toppebjerg 1
Bjerregård
Pris fra 6.348 DKK
Se mere
Strandkrogvejen 38
Årgab
Pris fra 6.648 DKK
Se mere