Find dit sommerhus

Ophold:   
Flere søgemuligheder Færre søgemuligheder
huse passer på din søgning

Hvide Sande

I Hvide Sande får du alt-i-én. Hav, fjord, klitter og strand kombineret med det autentiske havnemiljø i den pulserende og hyggelige fiskerihavn. Den lille handelsby dækker ethvert behov med alt lige fra friske lokale råvarer over shoppingmuligheder til gode restauranter. Hvis du har lyst til at få lokalbefolkningen ind under huden og få nogle autentiske ferieminder med hjem i rygsækken, er Hvide Sande den oplagte destination for dig. Bo for eksempel i et moderne ”fiskerskur” på Tyskerhavnen med udsigt over den charmerende lille fjordhavn og få en sludder med de lokale fjordfiskere. Eller hvad med et ophold på en husbåd i Mamrelund, hvor I kan nyde panoramaudsigten over fjorden?


Find dit sommerhus

Viser 1-10 af 4878 huse
Ny søgning
Fantastisk dejlige feriehuse og husbåde med sublim beliggenhed i hjertet af Hvide Sande på fjorden og Vesterhavet.

Ferielandet Holmsland Klit med Hvide Sande i centrum er kendt og elsket af mange, ikke mindste på grund af den smukke og storslåede natur. Høje klitter og hedelandskab præger dette enestående område mellem hav og fjord.

40 km strand står til din rådighed til traveture, solbadning eller en tur i bølgerne alt efter årstid og temperament. Udover naturen har området mange seværdigheder, attraktioner og forretninger.

Hvide Sande ligger midt på landtangen Holmsland Klit og er Danmarks 5. største fiskerihavn. Byen er opstået omkring kanalen til Ringkøbing Fjord og sluserne, der blev indviet i 1931. Det var fiskerne, der skabte byen, og fiskeriet er stadig hovederhvervet.

Sommerhuse i Hvide Sande er meget populære grundet den korte afstand til Vesterhavet og den aktive by Hvide Sande.