Find dit sommerhus

Ophold:   
Flere søgemuligheder Færre søgemuligheder
huse passer på din søgning

Skodbjerge

Skodbjerge er en uopdaget perle. Her er der længere mellem husene end i mange andre områder og det unikke bakkede landskab giver dig en eventyrlig følelse af at være helt alene med naturen. Trænger du til at koble helt fra og glemme hverdagens stress og jag, så er Skodbjerge det helt rigtige valg for dig.


Find dit sommerhus

Viser 1-10 af 4878 huse
Ny søgning

Kom og oplev Vesterhavet og dets uspolerede natur.

Skodbjerge er et af de mest fredelige og naturskønne områder på den smalle landtange Holmsland Klit. Det ligger mellem områderne, Bjerregård og Haurvig, og området kendetegnes bl.a. ved de store kuperede naturgrunde, der ofte har udsigt over Ringkøbing Fjord. Afstanden mellem feriehusene er her ofte større end i de fleste andre feriehusområder, og derfor er det helt ideelt til en afslappende ferie, hvor du har plads til at være dig selv og bare slappe af sammen med familien eller vennerne.

Derudover ligger Skodbjerge tæt på Vesterhavet, der med sin skønne sandstrand indbyder til solbadning, lange gåture og leg – kun fantasien sætter grænser. I området finder du også de store, smukke, fredede naturarealer, der er perfekte til dejlige ture i den friske luft, og er du heldig, kan du her opleve det vilde dyre- og fugleliv på nærmeste hold. Benyt eksempelvis den lange natursti, der fører til Bjerregård i syd og Hvide Sande og derefter Søndervig i nord. Den er yderst velegnet til både cykel- løbe- og hyggelige gåture.

I området omkring Skodbjerge finder du også flere dejlige udflugtsmål og aktiviteter til både børn og voksne. Nærmest finder du den hyggelige havneby Hvide Sande, der har flere spændende butikker, gode spisesteder og ikke mindre end to surfpladser, så du har rig mulighed for at prøver kræfter med surfing, vandski og wakeboard.