Find dit sommerhus

Ophold:   
Flere søgemuligheder Færre søgemuligheder
huse passer på din søgning

Årgab

Årgab er det helt rigtige område for dig, der gerne vil bo tæt på naturen og havet og samtidig så tæt på byen, at I kan gå eller cykle ind til havnen i Hvide Sande og spise is, shoppe eller tage en velfortjent middag på en af byens mange restauranter.

Årgab er placeret på det smalleste stykke af landtangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet og af samme grund ligger de fleste feriehuse meget tæt på havet. Årgab er samtidig også elsket for surfstationen ved fjorden, der byder på ideelle forhold for både nybegyndere og garvede vandsportsudøvere.


Find dit sommerhus

Viser 1-10 af 4878 huse
Ny søgning

Årgab er et de absolut populæreste ferieområder på Holmsland Klit og feriehusene er mange stamgæsters foretrukne valg. Hos Elite Sommerhusudlejning kan vi tilbyde et stort og bredt udvalg af kvalitetsferiehuse i alle kategorier og prisklasser.

Du finder Årgab lige syd for den hyggelige fiskerby, Hvide Sande og dermed tæt på gode indkøbsmuligheder og flere spændende attraktioner, som f.eks. det lokale museum Fiskeriets Hus og den smukke bramsejlsskonnert Maja, der fra ca. april til oktober sejler ud på 2-timers ture på havet.

Er du til surfing, windsurfing, kajakroning eller anden form for vandsport er Årgab det helt rette sted. Her finder du et af områdets surfcentre, WestWind, som tiltrækker både øvede og nybegyndere.

Årgab er det absolut smalleste sted på landtangen – og alle feriehusene ligger i gåafstand til både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Med andre ord her bor du midt i den smukke vestjyske natur og samtidigt tæt på det hele.

På Tingodden i den sydlige del af Årgab tilbyder Elite Sommerhusudlejning det største udvalg af feriehuse – og området er særligt efterspurgt, da alle feriehusene ligger meget tæt på stranden. Og er dermed helt perfekt for børnefamilier. Husk, at du hos Elite Sommerhusudlejning med fordel kan leje en robust trækvogn til en fornuftig pris.

Hos Elite Sommerhusudlejning udlejer vi sommerhuse i Årgab for en hver smag og en hver pengepung.