Find dit sommerhus

Ophold:   
Flere søgemuligheder Færre søgemuligheder
huse passer på din søgning

Nr. Lyngvig

Nr. Lyngvig er først og fremmest kendt og elsket for sit fyrtårn, Nr. Lyngvig Fyr. Det gamle fyr er vartegn for hele landtangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og selvom fyret i dag har mistet sin betydning indenfor sønavigationen, minder fyrets fejende lys stadig lokalbefolkningen om de mange skibsforlis, der i starten af 1900-tallet førte til fyrets opførelse. Hvis I derfor holder ferie i Nr. Lyngvig, skal I naturligvis en tur op i fyret og opleve den fænomenale 360-graders udsigt over hav, fjord og klitlandskab.

Nr. Lyngvig udmærker sig desuden ved sin nærhed til både Hvide Sande og Søndervig, som nemt besøges via den asfalterede cykelsti eller naturstien, der snor sig hen over heden.


Find dit sommerhus

Viser 1-10 af 4675 huse
Ny søgning

Det største og bedste udvalg af kystnære feriehuse i Nr. Lyngvig finder du her hos Elite Sommerhusudlejning.

Det populære ferieområde Nr. Lyngvig ligger på den nordlige del af Holmsland Klit mellem Klegod og den charmerende fiskerby, Hvide Sande. Her kan du vælge mellem feriehuse i alle priskategorier – fra det klassiske sommerhus til det store luksushus med sauna og spabad.

Nr. Lyngvigs kendte vartegn og helt store attraktion er det imponerende fyrtårn, som med sine 53 meter over havet er Danmarks højest beliggende. Snyd ikke dig selv for turen op af de i alt 228 trappetrin til toppen af tårnet, for herfra har du den smukkeste udsigt over landtangen, Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

I Nr. Lyngvig finder du også den knap så kendte og yderst charmerende lille fjordhavn, hvorfra de lokale fiskere stadig sejler ud på fjorden efter deres fangst.

Oplev naturen på tætteste hold langs den skønne natursti, der bugter sig gennem heden tæt på klitterne. Stien fører dig hele vejen til Søndervig (mod nord) – og Bjerregård (mod syd). Så det er oplagt at tage cyklen med på ferie elle leje en hos de lokale cykeludlejere.

Området omkring Nr. Lyngvig er også ideel, hvis du holder ferie med hund. I mange af vores feriehuse er det nemlig tilladt at tage op til 2 hunde med– helt gratis.

Hos Elite Sommerhusudlejning udlejer vi sommerhuse i Nr. Lyngvig for en hver smag og pengepung.