Find dit sommerhus

Ophold:   
Flere søgemuligheder Færre søgemuligheder
huse passer på din søgning

Bo tæt på vandet

Lej dit feriehus hos os og bo dejligt tæt på vandet. Hos Elite by ESMARK finder du nemlig over 1.200 feriehuse tæt på Vesterhavet, så ferien kan nydes i fulde drag på den kilometerlange sandstrand.

Lige meget i hvilket af vores områder I lejer feriehuset, så er der aldrig langt til vandet og den brede sandstrand gør det muligt altid at finde et roligt afsnit, hvor man kan være alene med naturen - selv i den højeste højsæson er der god plads til alle.


Find dit sommerhus

Viser 1-10 af 4878 huse
Ny søgning

Strandsjov for hele familien

Vores mange sommergæster elsker selvfølgelig specielt stranden og Vesterhavet på grund af de mange timer, der tilbringes med badning, sjov og leg, når vejret rigtig spiller med. Med picnickurv, skovl og spand er I godt udstyret til en dag i sandslottenes tegn - og måske et tæppe og en tube solcreme til dem, der bare gerne vil tilbede solen med snuden i en god bog.

Ved sydstranden i Hvide Sande er der også mulighed for at leje udstyr til paddle surfing for dem, der har lyst til at prøve kræfter med vandsporten.

En anden yndet strandaktivitet for hele familien er drageflyvning. Kysten giver nemlig som regel ideelle forhold for dragerne, hvis flotte farver og udformninger giver god underholdning til både store og små.

Hundenes paradis

Har I det firbenede familiemedlem med, så er stranden selvfølgelig den første og største attraktion. Her kan hundene i hele sommerhalvåret fra 1. oktober til 1. april få løbet en masse energi af sig uden snor - bade, lege og apportere og det vil med sikkerhed blive med vemod, at I tager afsked stranden og Vesterhavet - hundenes paradis.

Rav og rusk

Holder I ferie efterår og vinter er I sikkert mere til lange traveture langs stranden, hvor får lov at mærke frisk vind i håret og havets brusen i øregangen... Og skulle I være så heldige at opleve en rigtig efterårsstorm, kan I med god grund gå en ekstra lang tur på stranden, når stormen har lagt sig. I Stilheden efter stormen har I nemlig gode muligheder for at finde rav. Kig især godt efter i og omkring opskyllet tang eller strandingsgods, hvor ravet oftest ligger og gemmer sig.