Find dit sommerhus

Ophold:   
Flere søgemuligheder Færre søgemuligheder
huse passer på din søgning

Søndervig

Søndervig kaldes også for porten til Vesterhavet og er en herlig og afslappet badeby, som giver nem adgang til hav, klitter, fjord, hede, dyreliv samt shopping, restauranter, specialbutikker og aktiviteter til hele familien. Et brusende og fascinerende Vesterhav indbyder til lange ture til stranden og et forfriskende bad i havet. En travetur i klitterne ved solnedgangen er den perfekte måde at afslutte en aktiv dag på i den herlige, gamle, men alligevel moderne badeby. Søndervig er blandt Danmarks mest populære feriebyer, og indeholder alt, hvad der skal til for at skabe rammerne for en god ferie.


Find dit sommerhus

Viser 1-10 af 4878 huse
Ny søgning

Det bedste udvalg af sommerhuse i Søndervig finder du hos Elite Sommerhusudlejning. Sommerhuse i Søndervig er vores mærkesag, derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af de feriehuse vi udlejer.

Søndervigs unikke placering mellem Vesterhavet og fjorden, har gjort Søndervig til et yndet udflugtsmål helt tilbage fra starten af 1800-tallet. De brede sandstrande, den hyggelige stemning og det gode vejr er faktorer, som hvert år lokker turister og sommerhusejere ud i klitterne ved Søndervig for at lade op og koble fra.
De store enge omkring Stadil Fjord virker som magneter på trækkende fugle, som kan studeres fra huse og vigepladser på den smukke rute 181, som bugter sig langs klitterne og forbinder Søndervig med de to slusebyer, Hvide Sande mod syd og Thorsminde mod nord.

Sommerhuse i Søndervig er populære fordi de generelt ligger tæt på byen og dens efterhånden meget veludbyggede faciliteter. I Søndervig finder man en stor købmand, bowlingcenter, et væld af butikker og restauranter, samt naturligvis et livligt natteliv. Samtidig er der ikke langt til Vesterhavet, og ingen sommerhuse i Søndervig ligger længere væk end 900 meter fra Vesterhavet - det betyder nærhed og tryghed, som mange familier sætter stor pris på.
Hvert år afholdes der i Søndervig en stor sandskulpturfestival, som er populær blandt både børn og voksne. Søndervig er også velegnet som udgangspunkt for udflugter til det historiske Ringkøbing, fiskeauktioner i Hvide Sande, strandingsmuseet i Thorsminde, indkøb i Holstebro og Herning - og meget, meget andet.

Hos Elite Sommerhusudlejning har vi udlejet sommerhuse i Søndervig i mere end 32 år, så vi ved, hvad det handler om. Vi er kendt som de lokale eksperter, og har kontor lige i centrum af den by, vi ved allermest om: Søndervig.