Find dit sommerhus

Ophold:   
Flere søgemuligheder Færre søgemuligheder
huse passer på din søgning

Haurvig

I Haurvig får du albuerum og skøn natur ad libitum. Her er der længere mellem husene og et skønt uberørt klitlandskab, som giver ro i sjælen. Og bliver du mættet af klitterne og gåturene langs Vesterhavet, så gå mod øst ad Vinterlejevej og besøg den lille fjordhavn Vinterleje Havn eller tag et smut for den gamle autentiske klitgård Abelines Gård, hvor I kan opleve, hvordan det var at bo på heden tilbage i 1800-tallet inden elektriciteten og det rindende vand blev hver mands eje.


Find dit sommerhus

Viser 1-10 af 4674 huse
Ny søgning

Haurvig befinder sig midt på den sydlige del af landtangen Holmslands Klit. Her finder du et bredt udvalg af feriehuse hos Elite Sommerhusudlejning.

De fleste af vores feriehuse i Haurvig ligger på vestsiden af klitvejen ud mod klitterne og Vesterhavet. Området indbyder til lange gåture både gennem det smukke hedelandskab og langs den lange brede sandstrand – og er perfekt, hvis du har hunden med på ferie i sommerhus. Prøv også en cykeltur ad naturstien, der bugter sig langs klitterne og hele Holmsland Klit. Her kan du opleve naturen og det vilde dyreliv på nærmeste hold.

Er du på udkig efter et feriehus med smuk panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord, går du heller ikke forgæves i Haurvig. På bl.a. Tornbjerrevej finder du flere dejlige feriehuse med en fantastisk beliggenhed.

I Haurvig kan du besøge Abelines Gård, en af områdets absolutte perler. Den gamle smukke standfogedgård, der i dag fungerer som lokalhistorisk museum, er bestemt et besøg værd. Her får du et enestående indblik i områdets historie og i hvordan man levede på Klitten i ’gamle dage’. Slut evt. turen af i gårdens hyggelige stue, hvor der serveres kaffe og hjemmebagt kage.

Haurvig har også en lokal rideskole, der arrangerer rideturer langs stranden, så er du til heste – er stedet lige noget for dig.

Hos Elite Sommerhusudlejning finder du et bredt udvalg af velbeliggende feriehuse i Haurvig.