Find dit sommerhus

Ophold:   
Flere søgemuligheder Færre søgemuligheder
huse passer på din søgning

Lodbjerg Hede

Hjertet på Lodberg Hede er den flotte helårs golfbane, og næsten alle husene ligger i gåafstand fra golfbanen. Gennem golfbanen går der en sti direkte til Søndervig centrum. Grundene på Lodberg Hede er alle store naturgrunde på minimum 2000 m2. Her er plads til at boltre sig, og de fleste af grundene har rigtig gode læforhold grundet de mange høje træer, der findes på Lodberg Hede. Her er god plads mellem husene, og det er et område for dem, der ønsker at bo i rolige og flotte omgivelser.


Find dit sommerhus

Viser 1-10 af 4878 huse
Ny søgning

Ferieområdet Lodbjerg Hede ligger på østsiden af klitvejen, ca. 2 km nord forbadebyen Søndervig og 1 km øst for Houvig. Hos Elite Sommerhusudlejning finder du et bredt udvalg af sommerhuse på Lodbjerg Hede til en fornuftig pris.

Området adskiller sig fra de øvrige områder med sit smukke plantage- og hedelandskab. På Lodbjerg Hede ligger feriehusene på store let kuperede naturgrunde med lyng og fyrtræer og i læ for den til tider kraftige vestenvind. Her kan du rigtig nyde ferien i fred og ro. Fra Lodbjerg Hede er der godt 1 km til Houvig strand.

Er du til golf, er Lodbjerg Hede det perfekte feriested. Lige uden fordøren finder du nemlig områdets store 27-hullers golfbane, som egner sig til både øvede og nybegyndere golfspillere. Banen byderdesuden på en Par 3-bane. Så hvorfor ikke kombinere familieferien i sommerhus med et par runder på golfbanen.

Lodbjerg Hede er også et oplagt feriested, hvis du er lystfisker. Her finder du en 15.000 m² stor put & take sø, der har åbent året rundt. Flere af vores sommerhuse på Lodbjerg Hede er udstyret med ekstra en ekstra stor fryser, så der er plads til den store fangst.

Hos Elite Sommerhusudlejning udlejer vi sommerhuse i Lodbjerg Hede for enhver smag og en hver pengepung.