Find dit sommerhus

Ophold:   
Flere søgemuligheder Færre søgemuligheder
huse passer på din søgning

Klegod

Kaldet ”Klegøj” blandt de lokale. Er et meget roligt område, kendetegnet ved store naturgrunde og lette adgangsforhold til stranden. Rundt omkring i Klegodområdet ligger der mange gamle og smukke stråtækte klitgårde. Det er fra disse klitgårde, at sommerhusgrundene i tidernes morgen er blevet udstykket fra.


Find dit sommerhus

Viser 1-10 af 4805 huse
Ny søgning
Udlejning af sommerhuse i det unikke Klegod mellem hav og fjord.
Syd for Søndervig ligger Klegod. Man skal være lokalkendt og opmærksom for at skelne, hvor Søndervig bliver til Klegod, men det betyder ikke, at der ikke er forskel. Klegod markerer nemlig afslutningen på den mere kuperede klitrække mod nord, som bliver til et mere fladt areal bag den forreste klitrække ned mod Nr. Lyngvig og Hvide Sande.

Klegod har sin egen, velassorterede købmand, som har åbent hele året, og i Nr. Lyngvig er der desuden en meget besøgt campingplads. Det store fyr i Nr. Lyngvig er desuden meget besøgt, og det er muligt at tage turen ad vindeltrappen mod toppen og se en storslået udsigt. På fjords-siden kan man prøve balancen af på vandski i den store kabelpark, hvor blå mærker og adrenalin går hånd i hånd i den lavvandede fjord.

Den nord/sydgående cykelsti Vestkystruten går direkte gennem området, og giver mulighed for dejlige cykelture mod badebyen Søndervig eller fiskerbyen Hvide Sande. Er man til de lidt længere cykelture er Stadil Fjord og Tipperne også indenfor rækkevidde. Atmosfæren i Houvig er meget afslappet og her er mange mennesker året rundt. Stranden i Houvig er indbydende med masser af plads og gode badeforhold.
Hos Elite Sommerhusudlejning har vi altid et udvalg af sommerhuse i Klegod og Nr. Lyngvig på programmet.