« Tilbage

Unikt luksussommerhus med 2 pools, udespa, og gamerområde

Katalognr.: 60383

Kollemarken 73, Blåvand

Dette femstjernede sommerhus i Blåvand står og venter på jer, og det er ikke uden grund, at sommerhuset har fem stjerner. Sommerhuset har ferieadressen Kollemarken 73 og er blevet renoveret i 2022, så I kan være helt sikre på, at der er styr på selv de mindste detaljer. Sommerhuset har plads til 8 personer. Sommerhus er uden tvivl ideelt til jer, der ønsker en luksusferie, hvor I intet mangler. Her finder I nemlig både pool, sauna, udespa, udebruser, dampkabine, billard, bordfodbold, ladestik til el-bil, gamerområde, multibane og meget mere. 

Aktivitetsrum med billard og bordfodbold og poolrum

I sommerhuset finder I også et aktivitetsrum, hvor I med sikkerhed kan få mange sjove timer til at gå. I kan dyste mod hinanden i både billard og bordfodbold, hvilket er hyggeligt for både børn og voksne. Når billardturneringen er ovre, kan I alle hoppe i den indendørs swimmingpool på 12m3, hvor flere sjove timer kan blive brugt. Her kan især børnene skabe uforglemmelige minder, som de aldrig vil glemme. Eller du kan tage et par svømmebaner om morgenen, inden resten af familien er stået op. Derudover er der også egen gamerområde i sommerhuset, som sætter prikken over i?et på jeres hygge aftener.

Hvis I stadig ikke er overbevist om, at dette er drømme sommerhuset, så får I lige lidt flere grunde, idet sommerhuset både har sauna/biosauna og en dampkabine. Dampkabinen kan fyldes med varm damp, hvor du kan slappe helt af og nyde følelsen af ferie. Og hvis du ikke har fået varmen endnu, kan den varme sauna benyttes.

Fantastisk loungeområde med gaspejs ? udendørs swimmingpool, udespa og udebruser

Når solen er fremme, kan I finde havemøbler og liggestole frem på de 4 fantastiske terrasser, som omgiver sommerhuset. Der er selvfølgelig også en gasgrill til rådighed, som er varm på ingen tid, når sulten melder sin ankomst. På terrassen er der også et loungeområde med gaspejs, så I kan få det fulde ud af de sene sommeraftner.

Noget af det fedeste ved sommerhuset er den udendørs swimmingpool på 24m3, som gør sommerdagene endnu mere specielle. Når poolen ikke bruges, har den et trælåg, som kan skydes fra og på, og på den måde fungere som terrasse, når den ikke bruges. I haven er der en multibane, hvor I kan spille forskellige sportsgrene. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. I haven finder I også et bålsted og hvis I kører el-bil, er der også et ladestik.

4 badeværelser og kvalitetssenge, som sikrer den gode nattesøvn

Her er et luksussommerhus, hvor I ikke kommer til at mangle noget. Sommerhuset har hele 4 badeværelser, så I kommer i hvert fald ikke til at stå i kø om morgenen. Alle badeværelser er også med gulvvarme. Dertil er de 8 sovepladser fordelt på fire soveværelser ? alle med tv og ikke mindst dobbeltseng. Én af sengene er en elevationsseng, og resten er kontinentalsenge i gode kvaliteter, som sørger for at I får en fantastisk nattesøvn på jeres ferie. Desuden befinder sig 2 sovepladser på hemsen.

Sommerhuset er indrettet med gode komfortable møbler, og har masser af plads til hele familien eller vennepar. Køkken og stue ligger i åben forbindelse til hinanden, og I kan derfor med sagtens sende familiens kok i køkkenet og tilberede lækkerier, mens resten slapper af  i de behagelige møbler. I er nemlig stadig sammen, selvom I laver noget hver for sig.
 
Derudover er stranden kun 900, hvis et hurtigt dyp i havet frister. På terrassen kan I skylle resterne af sandet væk under udebruseren eller hoppe i udespaen under åben himmel. Både børn og voksne får uforglemmelige oplevelser med dette sommerhus.

Faciliteter

  10 Antal personer
  1 Husdyr tilladt
  600 m Afstand til indløb
  900 m Afstand til strand
  15 m Pool
Sauna
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 1860 m²
  Husareal: 307 m²
  Byggeår: 1988
  Renoveret: 2022
  Indkøb: 600 m
  Hav: 900 m
  Personer: 10
  Soveværelser: 4
  Dobbeltsenge: 4
  Dyr
  Svømmepøl
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine
  Tørretumbler

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn
  Mikroovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 3
  Toiletter: 1
  Sauna

Underholdning

  Radio
  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 15. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2024
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
DKK
45.047
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
DKK
20.317
47
48
DKK
20.317
49
DKK
20.317
50
DKK
20.317
51
52

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Peter Malersvej 27
Blåvand
Pris fra 24.637 DKK
Se mere
Stæhrsvej 8
Blåvand
Pris fra 23.397 DKK
Se mere
Kollemarken 73
Blåvand
Pris fra 20.317 DKK
Se mere
Sønder-Vasevej 40
Blåvand
Pris fra 16.857 DKK
Se mere