« Tilbage

Hyggeligt sommerhus i Søndervig kun 250 meter fra stranden

Katalognr.: iW1207

Nordsøvej 60, Søndervig

Ligger I vægt på en skøn ugenert beliggenhed, hvor feriedagene kan nydes på terrassen til lyden af Vesterhavets brusende bølger, og samtidig ønsker at bo nær Søndervig by, så se lige dette charmerende sommerhus. Sommerhuset har plads til en lille familie på 4 personer, hvor det også er tilladt at medbringe jeres hund. Yderligere byder sommerhuset på gode oplevelser, en rar atmosfære og flere alsidige terrasser, hvor det gode vejr kan nydes.

Sommerhus med en helt fantastisk beliggenhed

I en lomme tæt på centrum, og med kort afstand fra det brusende Vesterhav, ligger dette charmerende og hyggelige højtbeliggende sommerhus med en fantastisk udsigt ud på feriehusområdet. Sommerhuset har ferieadressen Nordsøvej 60 og ligger på en skøn klitgrund, hvorfra der er direkte sti ned mod stranden. Det er derfor utroligt nemt og hurtigt for jer, at komme ned til stranden, især fordi stranden kun ligger 250 meter væk.

Sommerhus med en masse sjæl

Hvor end I kigger hen er der hyggelige omgivelser og en rar atmosfære, og det er derfor et sommerhus med en masse sjæl. Sommerhuset er hyggeligt indrettet med to gode stuer og en mindre køkkenafdeling. Fra den nordvendte stue kan I nyde panoramaudsigten mod Søndervig centrum og opleve solnedgangen bag klitrækkerne. Og i den nordvendte stue finder I et hyggeligt hjørne med pæne møbler, brændeovn og fladskærms-tv, hvor familien om aftenen kan samles om en god film.

Der er to gode soveværelser i sommerhuset ? et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Desuden hører der et anneks med til sommerhuset med to enkeltsenge, hvor den ekstra plads kan udnyttes til overnattende gæster.

Hyggelig udestue og alsidige terrasser

Sommerhuset har en hyggelig udestue mod nord, samt en stor solterrasse mod sydøst og en mod vest. Især terrassen mod vest er skøn, da I kan være helt jer selv, og I kan ikke mindst nyde lyden af Vesterhavets brusende bølger, der slår ind mod strandkanten. Selvom I kun er få minutters gang fra Søndervig centrum, er der særdeles roligt omkring sommerhuset, hvilket gør at dette sommerhus er et godt valg for den familie, som ønsker ro og en ugenert beliggenhed.

Faciliteter

  4 Antal personer
  1 Husdyr tilladt
  400 m Afstand til indløb
  250 m Afstand til strand
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 962 m²
  Husareal: 70 m²
  Byggeår: 1984
  Renoveret: 2021
  Indkøb: 400 m
  Hav: 250 m
  Personer: 4
  Soveværelser: 2
  Dyr
  Brændeovn
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine

Rum

Køkken:
  Køleskab

Badeværelse:
  Badeværelser: 1

Underholdning

  Internet

Udendørs

  Liggestole
  Grill

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 15. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2022
49
DKK
3.088
50
DKK
3.088
51
DKK
4.151
52

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Wolle Friks Vej 81
Søndervig
Pris fra 8.248 DKK
Se mere
Klitdalen 45
Houvig
Pris fra 7.578 DKK
Se mere
Nordsøvej 59
Søndervig
Pris fra 8.158 DKK
Se mere
Hafavej 26
Søndervig
Pris fra 7.828 DKK
Se mere