« Tilbage

Skønt sommerhus i Søndervig m. panoramaudsigt over Vesterhavet

Katalognr.: iW1221

Plantagevej 52, Søndervig

Trænger I til et afbræk fra hverdagen? På plantagevej 52 i Søndervig finder I dette skønne sommerhus blot 250 meter fra Vesterhavet og få minutters gang fra Søndervig Centrum. I det 2-personers sommerhus kan I slappe af i de hyggelige omgivelser og betragte den smukke panoramaudsigt ud over Vesterhavet.

Lys og hyggelig opholdsstue med slående udsigt

Det lille sommerhus på Plantagevej oser af klassisk sommerhusatmosfære, hvilket i høj grad skyldes det høje loft til kip, de panelbeklædte vægge, den lune brændeovn og de store vinduespartier, der inviterer et smukt lysindfald ind i huset.
 
Gennem de store vinduespartier kan I opleve det mest fantastiske syn ud over klitter og hav. Dette helt unikke panoramablik gør sommerhuset til noget ganske specielt, og I vil helt sikkert mærke, hvordan I kommer ned i gear, så snart I træder indenfor i huset. Og Vesterhavets blide sang i baggrunden vil givetvis være med til at skabe den helt rigtige feriestemning.
 
Huset råder over et dejligt opholdsrum, hvor spisestue, stue og køkken forenes. Rummet er pænt møbleret med gode og komfortable møbler, ligesom I også finder tv, radio og CD-afspiller i stueafdelingen, der kan sikre underholdningen. Derudover er der 2 værelser i huset ? begge indrettet med dobbeltseng ? samt et pænt og velfungerende badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Dejlig terrasse med flere kroge

I vil helt sikkert have lyst til at tilbringe størstedelen af jeres feriedage udenfor på den dejlige terrasse, der omgiver huset. Herfra kan I lade blikket vandre ud på den smukke naturgrund, det kuperede klit- og hedelandskab og videre mod den enestående udsigt over det uendelige Vesterhav.
 
Terrassen er bygget således, at det næsten føles som om, den går i ét med det omkringliggende landskab. Her er I virkelig i pagt med naturen. Det er altid muligt at finde en solrig krog, hvor I kan slå jer ned med en god bog eller en kold forfriskning. På de varme sommeraftener kan I tænde op for grillen og hygge med bøffer, rødvin og danske jordbær til dessert.

I gåafstand til Vesterhavet

På kun få minutter kan I tilbagelægge afstanden mellem sommerhuset og Vesterhavet, der ligger blot 250 meter fra beliggenheden. I har derfor de allerbedste forudsætninger for at nyde jeres feriedage med svømmeture, solbadning eller lange gåture hånd i hånd langs strandkanten. Det er de perfekte omgivelser til en romantisk kæresteferie.

Faciliteter

  2 Antal personer
   Husdyr ikke tilladt
  450 m Afstand til indløb
  250 m Afstand til strand
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 1324 m²
  Husareal: 43 m²
  Byggeår: 1935
  Renoveret: 1998
  Indkøb: 450 m
  Hav: 250 m
  Havudsigt
  Personer: 2
  Soveværelser: 2
  Brændeovn

Rum

Køkken:
  Køleskab

Badeværelse:
  Badeværelser: 1

Underholdning

  Internet
  Radio

Udendørs

  Liggestole
  Grill

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 15. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2022
49
DKK
3.458
50
51
52
DKK
5.487

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Lodbergsvej 293
Søndervig
Pris fra 10.018 DKK
Se mere
Wolle Friks Vej 81
Søndervig
Pris fra 8.248 DKK
Se mere
Hafavej 26
Søndervig
Pris fra 7.828 DKK
Se mere
Nordsøvej 59
Søndervig
Pris fra 8.158 DKK
Se mere