« Tilbage

Sommerhus til 12 personer med pool, spa, sauna og fodboldbane

Katalognr.: KK1101

Risbjergvej 50, Lodbjerg Hede

Se lige her! Et virkelig fedt sommerhus, der rummer god plads og byder på mange hyggelige og sjove timer med familien. Sommerhuset har plads til 12 personer, og er ideelt til 2-3 familier, som ønsker en ferie sammen. Her er det tilladt at medbringe 2 hunde, hvis nu hver familie har sin egen. Sommerhuset befinder sig på adressen Risbjergvej 50, og med denne beliggenhed får I en ugeneret grund med god læ. Yderligere har sommerhuset både swimmingpool, sauna og spabad, som I frit kan benytte. Derudover er der et el-stik til rådighed, hvis I kører i en el-bil.   

Sommerhus med god plads og hyggelig atmosfære

Sommerhuset blev renoveret i år 2021 med nyt køkken i jan. ? feb. 2022. Der er derfor styr på alle detaljer, så I kan få den bedste ferie. Der er god plads i sommerhuset, og den hyggelige atmosfære gør, at I straks vil føle jer hjemme! Hele familien kan samles i den store stue, som indbyder til filmaftner eller timevis af spilhygge i hinandens selskab. Her kan I tænde op for brændeovnen, som tilføjer lidt ekstra sommerhushygge.
 
De 12 sovepladser er fordelt på 6 soveværelser ? alle med dobbeltseng. Der er tre soveværelser i hver sin ende af sommerhuset, og sommerhuset er derfor oplagt til 2 familier. Yderligere befinder de to badeværelser sig også i hver deres ende, så hver familie kan få sit eget. Begge badeværelser har indbygget gulvvarme.  

Skønt pool-hus med swimmingpool, sauna og spabad

Sommerhuset har et skønt pool-hus, hvor I helt sikkert vil få mange gode timer til at gå. I pool-huset er der noget for enhvers smag, da der både er en swimmingpool, sauna og spabad. Så hvad end du har lyst til at slappe af i de afslappende bobler fra spabadet eller vil tage en dejlig morgendukkert i swimmingpoolen, så står pool-huset klar til jeres rådighed.  

Dejligt udeareal med egen fodboldbane, gynge og sandkasse

Udover alle de fantastiske ovennævnte ting, så er sommerhuset også beliggende på en skøn og ugeneret grund. Det vil sige, at I både undgår forstyrrelser fra naboerne og har en masse dejlig læ, når I tilbringer tid udenfor. Sommerhuset har yderligere en afskærmet terrasse, som er udstyret med diverse havemøbler og en grill, så I virkelig kan få det fulde ud af solskinsdagene.
 
Sommerhuset har sin helt egen fodboldbane, så det er bare at komme i gang med en sjov fodboldturnering. Og når I er 12 personer, så kan I sagtens lave 2 hold, der hver især dyster om håneretten. Til familiens mindste finder I også både sandkasse og gyngestativ i haven. Desuden har sommerhuset et indbygget el-stik, som står klar til at lade jeres el-biler op.

Faciliteter

  12 Antal personer
  1 Husdyr tilladt
  2000 m Afstand til indløb
  1700 m Afstand til strand
  18 m Pool
Sauna
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 2457 m²
  Husareal: 189 m²
  Byggeår: 1992
  Renoveret: 2021
  Indkøb: 2000 m
  Hav: 1700 m
  Personer: 12
  Soveværelser: 6
  Dobbeltsenge: 6
  Børnestole: 1
  Børnesenge: 1
  Dyr
  Brændeovn
  Svømmepøl
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine
  Tørretumbler

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn
  Mikroovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 2
  Sauna

Underholdning

  CD-afspiller
  DVD-afspiller
  Radio
  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole
  Grill

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 15. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2022
41
42
43
44
45
46
47
48
DKK
6.228
49
DKK
6.228
50
DKK
6.228
51
DKK
10.554
52
DKK
13.798

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Harbo Stages Vej 21
Søndervig
Pris fra 12.378 DKK
Se mere
Fladsbjergvej 65
Klegod
Pris fra 8.128 DKK
Se mere
Nordsø Ferievej 25
Klegod
Pris fra 7.368 DKK
Se mere
Jakob Bondes Vej 69
Søndervig
Pris fra 7.958 DKK
Se mere