Praktisk information

Forsikring

Afbestillingsforsikring koster bare en brøkdel af den samlede lejepris og dækker alle medrejsende.

Hvorfor bestille afbestillingsforsikring?

Med en afbestillingsforsikring er du sikker på ikke at miste det beløb, du har betalt for dit feriehus, hvis du bliver nødsaget til at aflyse pga. sygdom, dødsfald i nærmeste familie eller lignende.

Elite tilbyder i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring to forskellige forsikringer; en ren afbestillingsforsikring og en udvidet kombiforsikring. Begge forsikringer er uden selvrisiko!

Vi anbefaler kombiforsikringenr, der for en lille merpris giver den bedste dækning. Men nedenfor kan du sætte dig ind i forskellen mellem de to, så du kan træffe det rigtige valg for dig og din familie.

Afbestillingsforsikring uden selvrisiko

Afbestillingsforsikringen er til dig, som kun ønsker at være dækket for det tilfælde, at I bliver nødt til at aflyse ferien før ankomstdagen.

Klik på det nedenstående link for at se, i hvilke situationer forsikringen dækker.

Forsikringsbetingelser for afbestillingsforsikring


Kombiforsikring uden selvrisiko

Kombiforsikringen er til dig, som også ønsker at være dækket for det tilfælde, at I bliver nødt til at forkorte opholdet hos os. Med andre ord er dækker forsikringen både frem til og under opholdet. Derudover dækker kombiforsikringen også, såfremt der skulle ske skader på ting i huset under opholdet. 

Klik på linket neden for for at se, i hvilke situationer forsikringen dækker.

Forsikringsbetingelser for kombiforsikring