Find dit sommerhus

Ophold:   
Flere søgemuligheder Færre søgemuligheder
huse passer på din søgning

Nybyggede feriehuse

Er du til høj komfort eller måske ligefrem luksus i ferien, så finder du hos os et stort udvalg af nybyggede feriehuse, som står parat til at forkæle dig med alt lige fra spa og sauna, over billard og bordfodbold til topmoderne boligindretning!


Find dit sommerhus

Viser 1-10 af 4804 huse
Ny søgning
Et nyt hus er din garanti for æstetiske omgivelser i ferien, der får dig til at føle velvære fra det øjeblik, du træder indenfor. Skuldrene tager automatisk et dyk nedad og efter en god dyb indånding har du allerede sluppet hverdagens strenge greb.

Foruden en venlig og moderne indretning er et nybygget feriehus både miljøvenligt og energibesparende. Det betyder for dig først og fremmest, at du ikke behøver frygte strømregningen ved afrejsen, da de fleste nye huse er udstyret med energibesparende installationer såsom varmepumpe, jordvarmeanlæg, solceller eller lignende. Og så giver det jo altid lidt ekstra god samvittighed, når man er god ved miljøet.

Hos Elite finder du nye huse i mange størrelser og prisklasser, så du kan få det ideelle feriehus lige meget om du søger et egoisthus for to eller et stort hus til flere familier!