Aktiviteter

Nr. Lyngvig Fyr

Når du besøger Holmsland Klit – landtangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord – er Nr. Lyngvig Fyr absolut et must-see. Det gamle fyrtårn er et vartegn for området og dets historie tager jer med helt tilbage til starten af 1900-tallet, hvor de mange skibsforlis langs kysten førte til fyrtårnets opførelse. Selvom fyrets oprindelige rolle som navigationshjælp for søfolkene for længst er udspillet, fejer lyset fortsat ud over landskabet og minder os om havets enorme kræfter.

Så tag kæresten i hånden og oplev historiens vingesus, når I bevæger jer op ad trappen til toppen, hvor der venter jer en udsigt, som med sikkerhed tager pusten fra jer. Når I er blevet mættet af synsindtryk og frisk luft i toppen af tårnet, kan I slappe af i caféen og den hyggelige butik, som er indrettet i den gamle fyrmesterbolig.

Og har I børn i selskabet, kan I tage på skattejagt i området omkring fyret og samtidig høre mere om livet i en fyrmesterfamilie. Skulle de mindste efterfølgende have mere energi at gi’ af, så gemmer der sig en skøn naturlegeplads bag fyrmesterboligen, hvor ungerne kan tumle, mens I nyder en kop kaffe eller en is.

Hos Nr. Lyngvig Fyr får du lokalhistorie, naturoplevelser og familiehygge i ét.

Beliggenhed

Find dit sommerhus

Sommervej 11
Skodbjerge
Pris fra 3.438 DKK
Se mere
Jafdalvej 37
Vejers Strand
Pris fra 4.908 DKK
Se mere
Øhusevej 24
Vedersø Klit
Pris fra 3.478 DKK
Se mere
Gammeleng 32
Nr. Lyngvig
Pris fra 6.468 DKK
Se mere