« Tilbage

Poolhus med skøn beliggenhed tæt på klitter og strand

Katalognr.: H5015 (Gl. husnr.: 015)

Fladsbjergvej 65, Klegod

Der er mange grunde til at holde ferie i netop dette feriehus. Det ligger uforstyrret i 1. klitrække, så du har de smukke klitter og Vesterhavet lige ved siden af. Sydvest for feriehuset er der en stor lukket terrasse, hvor du kan sidde og nyde de gode solskinsdage og grillhygge med familien.

Skønt poolhus med stor poolafdeling, hvor både store og små kan boltre sig

Det velholdte sommerhus danner de bedste rammer om en skøn og sjov ferie med familien eller vennerne. Det er praktisk indrettet med to soverum og et badeværelse i hver ende, så der f.eks. kan laves en forældre- og en børneafdeling. Mørklægningsgardinerne sørger for en uforstyrret søvn, selv når solen er stået op. Køkken, spiseafdeling og stue finder du i åben forbindelse i husets centrum. Her kan I tilbringe mange hyggelige timer sammen.

Fra opholdsafdelingen er der adgang til den dejlige store poolafdeling med swimmingpool, sauna og tømmespa med plads til fem personer. Børnene vil elske at svømme og, om aftenen kan du tænde lidt stearinlys og nyde nogle rolige timer i saunaen og spaen.

Forbedringen af husets isolationsevne med nyt tag og murerfuger i 2018 sørger for en behagelig varme selv med lille elforbrug.

Rolig beliggenhed er lig med uforstyrret tid sammen med familien

Feriehuset ligger for enden af en lille sidevej, helt ude ved klitterne. Så her kan du holde en afslappende ferie uden større forstyrrelser, og det er sikkert noget du især vil nyde, når du opholder dig på den store terrasse. Og da terrassen er lukket, skal du ikke tænke på, om småbørn og hund tager på udflugt alene. I stedet kan du læse en god bog eller tænde op i grillen og forkæle smagsløgene med en saftig bøf og et godt glas rødvin.

Oplev de marehalmsklædte klitter, Vesterhavet og dets skønne sandstrand

Da feriehuset ligger i 1. klitrække kan du fra feriehuset nyde udsigten til heden og klitter ? et smukt syn hele året rundt. Og har du lyst til at komme ned til Vesterhavet og stranden og gå en dejlig tur, lege med børnene eller tage en forfriskende dukkert, er du kun få minutters gang derfra.

Faciliteter

  9 Antal personer
  1 Husdyr tilladt
  5000 m Afstand til indløb
  100 m Afstand til strand
  24 m Pool
Sauna
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 2000 m²
  Husareal: 200 m²
  Byggeår: 1995
  Indkøb: 5000 m
  Hav: 100 m
  Personer: 9
  Soveværelser: 4
  Enkeltsenge: 1
  Dobbeltsenge: 4
  Dyr
  Brændeovn
  Svømmepøl
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine
  Tørretumbler

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Mikroovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 2
  Sauna

Underholdning

  CD-afspiller
  DVD-afspiller
  Radio
  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole
  Grill

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 15. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2022
49
50
51
DKK
16.408
52

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Harbo Stages Vej 21
Søndervig
Pris fra 12.378 DKK
Se mere
Opstrupsvej 39
Klegod
Pris fra 8.008 DKK
Se mere
Marehalmen 1
Søndervig
Pris fra 7.448 DKK
Se mere
Lyngen 12
Søndervig
Pris fra 6.088 DKK
Se mere