« Tilbage

Poolhus med aktivitetsrum og wellness kun 150m fra havet

Katalognr.: i6644

Lodbergsvej 155, Søndervig

Her, helt centralt beliggende i Søndervig by, på Lodbjergsvej 155 med kun 150 meter til Vesterhavet, finder I dette dejlige og praktiske poolhus. Et skønt sted at holde en god og afslappende ferie, hvor der bestemt også er rig mulighed for andre aktiviteter, bl.a. i husets multirum og i den store gode poolafdeling med swimmingpool med modstrømsanlæg, spabad og sauna og med energibesparende varmepumpe.

Lys og flot indretning med sauna og spabad

Dette lyse og praktisk indrettede poolhus er bygget i sten og med et rigtig flot traditionelt stråtag. Huset har plads til 10 personer, ? og har hele 3 badeværelser, der alle er store, lyse og praktisk indrettede. Det gør huset særdeles velegnet til den store familie ? eller til to familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Det flotte kombinerede køkken?opholdsrum er med gulvvarme og klinkegulv. Rummet er gennemgående i huset og har derfor lysindfald fra begge sider. De store vinduespartier giver et rigtig godt lys ? og ikke mindst en god udsigt til det flotte klitlandskab, lige meget hvor i rummet, du er. Køkkenafdelingen er praktisk og moderne indrettet med praktisk køkkenø og separat kogeafdeling.

Fra poolafdelingen, hvor der også er spa og energibesparende varmepumpe, er der udsigt til en af husets terrasser og klitterne. Ind til opholdsrummet er der glasdøre, så man også derfra kan holde øje med børnene og nyde deres leg i poolen.

Aktivitetsrummet ligger i kælderen, hvor man uforstyrret kan boltre sig med bl.a. bordfodbold, bordtennis eller billard. Her finder I også den skønne sauna.

Nyd solnedgangen og havets brusen

Rundt om huset er der flere terrasser, både åbne og afskærmede, med hyggelige siddepladser og liggestole. Der er rig mulighed for at nyde solens stråler, både til morgenmaden og til en eftermiddags-drink efter strandturen. Det er ren afslapning at sidde på husets vestvendte terrasse, nyde en god grill-middag og havets brusen i solnedgangen.

Bevæger man sig blot 150 meter mod vest, står man på standen, hvor solnedgangen er endnu flottere. 

Faciliteter

  10 Antal personer
   Husdyr ikke tilladt
  200 m Afstand til indløb
  150 m Afstand til strand
   m Pool
Sauna
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 1700 m²
  Husareal: 280 m²
  Byggeår: 2010
  Indkøb: 200 m
  Hav: 150 m
  Havudsigt
  Personer: 10
  Soveværelser: 4
  Dobbeltsenge: 4
  Svømmepøl
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn
  Mikroovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 3
  Sauna

Underholdning

  Internet
  Radio

Udendørs

  Liggestole
  Grill

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 15. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2022
49
50
51
52

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Lodbergsvej 155
Søndervig
Pris fra 11.828 DKK
Se mere
Nordsøvej 388
Søndervig
Pris fra 12.768 DKK
Se mere
Harbo Stages Vej 21
Søndervig
Pris fra 12.378 DKK
Se mere
Frans Julius Vej 50
Søndervig
Pris fra 11.968 DKK
Se mere