« Tilbage

Luksussommerhus med swimmingpool, udespa og udesauna

Katalognr.: i6696

Harbo Stages Vej 21, Søndervig

Skal jeres næste ferie byde på masser af luksus og afslapning? Så er det i dette luksussommerhus på Harbo Stages Vej 21 i Søndervig, I skal holde jeres næste ferie. Sommerhuset byder på både swimmingpool, udespa og udesauna, som kan berige jeres kommende ferie med masser af afslapning og luksus. Desuden har sommerhuset en skøn beliggenhed med blot 600 meter til stranden og Vesterhavet. Er I kørende til sommerhuset i el-bil, kan I lade den op i sommerhusets stik til elbiler.

Moderne indretning ? poolrum med swimmingpool

Sommerhuset på Harbo Stages Vej 21 i Søndervig er bygget i 2022, og straks når I træder indenfor, vil I møde den moderne indretning, der sætter rammerne om jeres ferie. Her er der virkelig tænkt over hver eneste detalje.

På sommerhusets 180 kvadratmeter er der 4 gode soveværelser, der er alle er indrettet med dobbeltsenge. 2 af soveværelserne er placeret i den ene ende af sommerhuset sammen med et badeværelse, mens de resterende 2 soveværelser er placeret i den anden ende af sommerhuset sammen med det andet badeværelse. Denne indretning gør også sommerhuset oplagt til en ferie, hvor I er flere familier afsted sammen.

Et af de helt store indendørs højdepunkter er poolrummet, der byder på en 21 kvadratmeter stor swimmingpool. For feriens vandhunde vil swimmingpoolen helt sikkert blive et stort hit, hvor de vil komme til at tilbringe mange sjove timer sammen i vandet.

Et andet højdepunkt er det store alrum, der forener køkken, stue og spiseplads. Her kan I virkelig nyde hinandens selskab fuldt ud med madlavning, spil og film. I alrummet er der desuden en brændeovn, der sætter et ekstra hyggeligt præg på feriestemningen, og samtidig sørger den for god varme. I sommerhuset har I også en vinkøler, så I altid kan få et godt glas vin med den rette temperatur på ferien.

Flere gode terrasser, udespa, udesauna og terrassevarmer

På sommerhusets udeområde venter jer 2 store terrasser, hvor I har rig mulighed for at nyde de solrige feriedage. Her finder I en lækker udespa, hvor der er lagt op til masser af afslapning i det varme, boblende vand. Efterfølgende kan I hoppe en tur i udesaunaen ? det er også helt perfekt efter en tur ved Vesterhavet.

På terrasserne har I også havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan finde jer til rette på en god plads i solens varme stråler. Om aftenen kan I tænde op i gasgrillen og nyde en lækker middag med gode bøffer og vin til. Som aftenen går, kan I rykke ind under den overdækkede del af terrassen, hvor der også er en terrassevarmer, der kan holde jer varme.

Om aftenen kan I også gå en tur til stranden og Vesterhavet, der ligger blot 600 meter fra sommerhuset, hvor I kan opleve en helt fantastisk og uforglemmelig solnedgang. En tur til Vesterhavet er også oplagt, når I trænger til en lang gåtur langs vandet eller en frisk dukkert på en varm sommerdag.

Skøn ferie i Søndervig

Søndervig er et dejligt ferieområde, og her vil I uden tvivl få jer en god ferie. I Søndervig har I blandt andet mulighed for at besøge aktivitetscenteret Beach Bowl, hvor I kan give jer i kast med tennis, fitness, bowling og mere.

Søndervig byder desuden på nogle skønne spisesteder, som I kan slå et smut forbi på de dage, hvor I selv vil slippe for at stå med madlavningen. Når I selv skal lave mad, kan I købe ind til det hos byens supermarked og specialbutikker ? jeres nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 650 meter fra sommerhuset.

Faciliteter

  8 Antal personer
   Husdyr ikke tilladt
  650 m Afstand til indløb
  600 m Afstand til strand
  21 m Pool
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 1200 m²
  Husareal: 180 m²
  Byggeår: 2022
  Indkøb: 650 m
  Hav: 600 m
  Personer: 8
  Soveværelser: 4
  Dobbeltsenge: 4
  Brændeovn
  Svømmepøl
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine
  Tørretumbler

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn
  Mikroovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 2

Underholdning

  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 15. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2023
50
DKK
12.677
51
DKK
14.787
52

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Sand Holms Vej 8
Søndervig
Pris fra 12.847 DKK
Se mere
Nordsøvej 36
Søndervig
Pris fra 13.067 DKK
Se mere
Nordsøvej 388
Søndervig
Pris fra 13.947 DKK
Se mere
Frans Julius Vej 50
Søndervig
Pris fra 14.167 DKK
Se mere