« Tilbage

Stort poolhus i Søndervig med aktivitetsrum og gratis strøm

Katalognr.: i6603

Holmsborgvej 14, Søndervig

På Holmsborgvej 14 i Søndervig ligger dette lækre poolsommerhus med plads til hele familien. Indretningen byder på alt, hvad feriehjertet begærer med både swimmingpool, stort spabad, sauna og aktivitetsrum, og med til huset hører en stor terrasse. En ekstra bonus: Her er strømforbruget inkluderet i lejeprisen fra start!

Femstjernet poolhus til 20 personer ? strømforbrug inkluderet

Det store stråtækte feriehus rummer plads til i alt 20 personer ? og hundene er også hjerteligt velkomne. Der er masser af plads at brede sig ud på, og indretningen er smagfuld og moderne med en hel håndfuld lækre og underholdende faciliteter.

Her vil både store og små feriegæster blive godt underholdt. Den 18 kvadratmeter store indendørs swimmingpool giver jer mulighed for at holde badeferie hele året rundt, og i saunaen og det store spabad til 6 personer kan I nyde godt af lidt ekstra wellness. Til de konkurrenceglade gæster er der indrettet et aktivitetsrum med både billard og bordfodbold.

Huset har 3 badeværelser, så I slipper for de lange køer til badet om morgenen, og det er praktisk indrettet med et stort køkken med 2 opvaskemaskiner samt en vaskemaskine og en tørretumbler. Strømforbruget behøver I ikke at bekymre jer om ? det er nemlig inkluderet i lejeprisen.

Stor terrasse med legeplads til de mindste

Fra stuen er der udgang til en stor åben terrasse, hvor alle gæster nemt finder en plads i solen. Læn jer tilbage i liggestolene, eller tag frokosten med ud i det gode vejr ved picnicbordene.

Der er sat gyngestativ og sandkasse op til glæde for de mindste, så de ikke kommer til at kede sig, mens I soler jer ? og hundene kan få lov til at tumle på den store græsplæne.

Det brusende Vesterhav ligger kun 10 minutters gang fra huset, og Søndervigs hyggelige bymidte med spændende butikker og lækre spisesteder er kun få minutters kørsel væk.

Faciliteter

  20 Antal personer
  1 Husdyr tilladt
  2000 m Afstand til indløb
  950 m Afstand til strand
  18 m Pool
Sauna
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 2500 m²
  Husareal: 277 m²
  Byggeår: 2013
  Indkøb: 2000 m
  Hav: 950 m
  Personer: 20
  Soveværelser: 6
  Enkeltsenge: 8
  Dobbeltsenge: 2
  Børnestole: 1
  Børnesenge: 1
  Dyr
  Brændeovn
  Svømmepøl
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine
  Tørretumbler

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn
  Mikroovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 3
  Sauna

Underholdning

  Internet
  CD-afspiller
  DVD-afspiller
  Radio
  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole
  Grill

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 15. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2022
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Lodbergsvej 38 D1.1
Søndervig
Pris fra 2.668 DKK
Se mere
Plantagevej 52
Søndervig
Pris fra 3.458 DKK
Se mere
Fladsbjergvej 272
Klegod
Pris fra 2.708 DKK
Se mere
Nordsøvej 60
Søndervig
Pris fra 3.088 DKK
Se mere