« Tilbage

Wellness sommerhus med saltvandspool og spabad

Katalognr.: iW1259

Marehalmen 27, Søndervig

Trænger I til et afslappende afbræk fra hverdagen, hvor komfort, hygge og wellness gerne må være kodeordene for jeres ferie? Så er I landet det helt rigtige sted. For i det lækre poolhus på Marehalmen 27 i Søndervig får I både pool, udendørs spabad, naturgrund og hyggelige omgivelser. Der er plads til 10 overnattende gæster i huset samt 2 hunde, hvilket gør feriehuset til den perfekte ramme for den udvidede families ferieplaner.

Hyggeligt sommerhus med afslappende atmosfære

Det 192 kvadratmeter store sommerhus byder jer straks velkommen med dets lyse farver, store rum og lyse vinduespartier, der inviterer solens stråler og de omkringliggende naturskønne omgivelser indenfor. Det store køkkenalrum er det naturlige centrum, hvorfra jeres aktiviteter kan foregå. I det veludstyrede køkken med opvaskemaskine, mikroovn og køleskab med 92 liters fryser kan I tilberede jeres måltider, mens børnene sidder omkring bordet i spiseområdet og spiller kort, lægger puslespil eller tegner. Feriehuset er desuden blevet gennemgribende renoveret i efteråret 2021 og 2022 med blandt andet ny facade og stor terrasse rundt om huset, nyt køkken og møblement, ligesom der tilføjes udespa. Desuden er der et udhus med bordtennis, hvor I garanteret vil komme til at bruge nogle gode timer sammen.
 
Stuen er indrettet med gode og behagelige møbler, som man straks får lyst til at dejse ned i med en god bog. I denne afdeling står husets skønne brændeovn, der både udsender hygge- og varmebølger. Her finder I også et fladskærms-tv ? Der er desuden TV på alle værelserne, og så er der naturligvis trådløst internet i hele sommerhuset, så alle kan følge med i verden udenfor den lille oase.

Feriehuset er nyisoleret og er derfor energibesparende. Desuden råder sommerhuset også over en varmepumpe, så I med garanti kan holde varmen på de lidt koldere dage.

Til de små er der derudover et gyngestativ, hvor børnene vil kunne får brændt en masse krudt af ved at tage nogle raske gyngeture. Imens de små hygger sig med gyngeture, har I mulighed for at nyde nogle skønne solskinstimer på den 250 m2 skønne træterrasse. 

Wellness-ferie med saltvandspool og spabad

Der er vist ingen tvivl om, at den lækre swimmingpool er noget af det allerbedste ved dette sommerhus. Her er virkelig de bedste rammer for alle typer vandhunde. Både dem, der fortrækker varme bobler, og dem, der foretrækker at svømme lange baner og kaste med badebolde.
 
Swimmingpoolen indbyder i den grad til leg og vandplaskeri, og rummet er ganske uimodståelig for vandhunde med hang til fart og sommerfugle i maven. Det er også en ekstra skøn forkælelse efter en lang dag ved Vesterhavet. Vandværdierne i saltvandspoolen bliver elektronisk overvåget 24 timer i døgnet, så vandkvaliteten altid er helt i top. Poolen bliver tilmed opvarmet med en energivenlig varmepumpe og har masser af plads til bevægelse.

Hold ferie med hunden og besøg hundeskovene i Husby og Femhøjsande Plantage

Ferier er allerbedst, når alle familiens medlemmer er med. Også de firbenede. I sommerhuset i Søndervig har I mulighed for at medbringe 2 hunde. Og de vil med garanti også elske de skønne omgivelser.
 
Ikke alene er der kun 850 meter til Vesterhavet, hvor hundene kan snuse efter dufte i sandet, men I har også mulighed for at besøge de lokale hundeskove i Husby og Femhøjsande Plantage, der begge ligger et kvarters kørsel fra beliggenheden i Søndervig.

Faciliteter

  10 Antal personer
  1 Husdyr tilladt
  2000 m Afstand til indløb
  850 m Afstand til strand
  17 m Pool
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 2283 m²
  Husareal: 192 m²
  Byggeår: 1992
  Renoveret: 2022
  Indkøb: 2000 m
  Hav: 850 m
  Personer: 10
  Soveværelser: 5
  Enkeltsenge: 2
  Dobbeltsenge: 3
  Børnestole: 1
  Børnesenge: 1
  Dyr
  Brændeovn
  Svømmepøl
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine
  Tørretumbler

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn
  Mikroovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 2

Underholdning

  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole
  Grill

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 15. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2022
49
DKK
6.270
50
DKK
6.270
51
DKK
11.240
52
DKK
14.966

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Lyngen 12
Søndervig
Pris fra 6.088 DKK
Se mere
Frans Julius Vej 50
Søndervig
Pris fra 11.968 DKK
Se mere
Harbo Stages Vej 21
Søndervig
Pris fra 12.378 DKK
Se mere
Sand Holms Vej 8
Søndervig
Pris fra 12.728 DKK
Se mere