« Tilbage

Moderne poolhus med udesauna, udespa og aktivitetsrum

Katalognr.: ii1049

Sand Holms Vej 9, Søndervig

Der er ikke noget, som sommerhuset på Sand Holms Vej 9 i Søndervig, ikke har. En stor swimmingpool, en udesauna, et udespa og et aktivitetsrum med billardbord ? der er ikke et øje tørt. Med plads til 10 personer og 2 hunde kan hele familien eller den store vennegruppe nyde en fantastisk ferie fyldt med afslapning, sjov og hygge ved Vesterhavet i dette nybyggede (2021) sommerhus i Søndervig.

Underholdning i fokus ? pool, udespa, udendørs sauna og aktivitetsrum

I vil på intet tidspunkt komme til at kede jer i sommerhuset på Sand Holms Vej 9, der har noget til enhver smag. Til de af jer, som vil være aktive, så er den 15 kvadratmeter store swimmingpool det helt oplagte sted at være, hvor I kan plaske rundt og lege i timevis.

Til de, der hellere vil slappe af, kan I smutte en tur udenfor og sætte jer til rette i det udendørs spabad, der står på terrassen. Efterfølgende kan I slutte af med en tur i den udendørs sauna.

Endnu et højdepunkt i sommerhuset er det fede aktivitetsrum med billard og bordtennisbord. Her er der garanti for masser af underholdning omkring billardbordet, hvor I helt sikkert vil tilbringe mange sjove timer sammen. Og hvorfor ikke arrangere en aften med billardturnering, lækre snacks og kolde drikkevarer?

Masser af plads og komfortable møbler

Sommerhuset, der er bygget i 2021, har en god indretning med masser af plads. Feriens 10 gæster kan fordele sig på 4 soveværelser og 1 hems ? et sikkert hit hos feriens yngste gæster. Derudover har sommerhuset 2 badeværelser med gulvvarme.

Det helt store samlingspunkt i sommerhuset er opholdsstuen, hvorfra der er åbent til køkkenet. Her kan I samles og planlægge den næste feriedag eller nyde en rolig stund i sofaen foran brændeovnen, der med garanti fuldender den gode feriestemning.

I hele sommerhuset vil I få glæde af moderne og komfortable møbler, som I helt sikkert vil føle jer godt tilpas i. Sommerhuset har desuden masser af vinduer, der både lukker meget lys ind og giver et kig ud til Søndervigs smukke natur.

Børnevenlige faciliteter ?kun 350 meter til stranden

Sommerhusets udendørsareal er også helt fantastisk. På den skønne store terrasse kan I slappe af i havemøbler og liggestole.

Mens I finder grillen frem og forbereder aftensmaden, der kan nydes på terrassen, har børnene mulighed for at lege i sandkassen eller få et sus i maven på gyngen.

Med kun 350 meter til stranden har sommerhuset en upåklagelig beliggenhed. En gåtur på få minutter leder jer til de høje klitter, kilometerlange sandstrande og ikke mindst Vesterhavet ? et must-see på en ferie i Søndervig.

Når I skal handle ind, kan I gøre det i supermarkedet i Søndervig. Der finder I alt, I har brug for på ferien. Desuden kan I besøge en masse spændende butikker og gode spisesteder i Søndervig.

Faciliteter

  10 Antal personer
  1 Husdyr tilladt
  1200 m Afstand til indløb
  350 m Afstand til strand
  15 m Pool
Sauna
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 1742 m²
  Husareal: 180 m²
  Byggeår: 2021
  Indkøb: 1200 m
  Hav: 350 m
  Personer: 10
  Soveværelser: 4
  Enkeltsenge: 4
  Dobbeltsenge: 2
  Børnesenge: 1
  Dyr
  Brændeovn
  Svømmepøl
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine
  Tørretumbler

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn
  Mikroovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 2
  Sauna

Underholdning

  Radio
  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 15. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2022
49
50
51
52

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Molsvej 38
Søndervig
Pris fra 4.158 DKK
Se mere
Jolanthavej 6
Søndervig
Pris fra 4.398 DKK
Se mere
Holdvej 1
Søndervig
Pris fra 4.098 DKK
Se mere
Klevevej 41C
Lodbjerg Hede
Pris fra 4.918 DKK
Se mere