« Tilbage

Sommerhus med fantastisk beliggenhed, sauna og havudsigt

Katalognr.: i6766

Wolle Friks Vej 81, Søndervig

Luksus og hygge lige ved havet ? her på Wolle Friks Vej 81 i Søndervig får du hele pakken! I Søndervig finder du denne drøm af et sommerhus lige bag ved den sidste klitrække før stranden. Her vil hele familien, også det firbenede familiemedlem, få en førsteklasses ferie.

Indrettet med øje for detaljerne og flot havudsigt

Med 3 soverum, 2 badeværelser og et lækkert stort køkkenalrum og stue er huset den perfekte ramme om en ferie med både nærvær og plads til alle. Og efter en lang gåtur på heden og stranden står husets sauna klar til at varme jer igennem og få musklerne til at slappe af.

De store panoramavinduer i stuen ud mod terrasserne byder på en fantastisk udsigt til havet og klitlandskabet, og de sørger samtidig for et skønt lysindfald i huset, så I kan nyde det helt særlige lys ved havet ? også i de koldere måneder, hvor aftnerne tilbringes med hygge foran den knitrende brændeovn. Det åbne køkken med indbygget køleskab indbyder desuden til fælles madlavning og til at kræse lidt ekstra om menuerne i ferien.

Udstyrspakken er naturligvis i orden, så selv hvis I er så heldige at tilbringe flere uger her ved havet, behøver I ikke pakke flere kufferter med tøj, da her både står vaskemaskine og tørretumbler til rådighed plus en separat fryser til is og mere.

Fantastisk naturgrund med stor terrasse og udendørs bruser

Wow! Andet er der vist ikke at sige. Rundt om huset er der bygget en stor terrasse, som er delvist overdækket, så I altid kan finde både sol, skygge og læ for vinden, hvad enten I vil grille, solbade eller nyde en kold drink.

Blot et stenkast fra huset ligger den endeløse sandstrand og det brusende Vesterhav, som I kan nyde lyden af hjemme på husets terrasse ? hvor der i øvrigt er installeret en udebruser, I kan skylle sandet af under efter strandturene.

I Søndervigs centrum er der i øvrigt gode indkøbsmuligheder, som I let og hurtigt kan komme til på cykel. Så lad bare bilen stå og nyd ferien i et afslappet tempo.

Faciliteter

  6 Antal personer
  1 Husdyr tilladt
  2500 m Afstand til indløb
  120 m Afstand til strand
Sauna
Opvaske-maskine
Ikke-ryger

Øvrige faciliteter

Om huset

  Grundareal: 1200 m²
  Husareal: 120 m²
  Byggeår: 2017
  Indkøb: 2500 m
  Hav: 120 m
  Personer: 6
  Soveværelser: 3
  Dobbeltsenge: 2
  Køjesenge: 2
  Dyr
  Brændeovn
  Vaskemaskine
  Opvaske-maskine
  Tørretumbler

Rum

Køkken:
  Køleskab
  Ovn

Badeværelse:
  Badeværelser: 2
  Sauna

Underholdning

  Tyske TV kanaler

Udendørs

  Liggestole
  Grill

Betingelser

På ankomstdagen kan nøglen hentes på vores kontor senest kl. 15. Ofte er husene tidligere klar til indflytning, kom gerne ind og spørg om jeres hus er klar. Afrejsetidspunktet er senest kl. 10 eller kl. 9, hvis der er booket slutrengøring.

Beliggenhed

Book huset
Ugekalender 2022
49
DKK
8.248
50
DKK
8.248
51
52

Varighed

Valgte periode: Uge
-
Pris: Book dette hus »
Kontakt  Ring mig op

Lignende huse

Marehalmen 1
Søndervig
Pris fra 7.448 DKK
Se mere
Lyngen 12
Søndervig
Pris fra 6.088 DKK
Se mere
Lodbergsvej 155
Søndervig
Pris fra 11.828 DKK
Se mere
Frans Julius Vej 50
Søndervig
Pris fra 11.968 DKK
Se mere