Praktisk information

Velkommen til Elite


Kære gæst - hjertelig velkommen!

Jeg hedder Thomas og jeg har verdens bedste job. 

Jeg bor og arbejder i verdens dejligste område ved Søndervig og udlejer Danmarks bedste sommerhuse sammen med mine fantastiske kolleger.

Vi er alle drevet af vores passion for sommerhuse og brænder for at give dig verdens bedste ferie og gøre en forskel for dig som gæst.

 

Vi er drevet af en passion

En fantastisk ferie handler om kærlighed, afslapning og tid til dem vi elsker.

Hos Elite vil vi gøre alt for at gøre din ferie til verdens bedste ferie! Derfor er vi blevet en del af Esmark Feriehusudlejning. Ikke af nødvendighed, men simpelthen fordi ESMARK elsker sommerhuse, vores område og jer som gæster - lige så meget som os.

Vi møder vores gæster med smil og energi - for begejstring, det smitter!

 

Vi elsker vores gæster og det værdsætter de

Siden 1981 har masser af trofaste og nye feriegæster fundet netop deres favoritsommerhus i Søndervig og langs Holmsland Klit hos os. Og 9 ud af 10 siger, at de gerne vil leje hos os igen. Det er vi rigtig stolte af.  Du kan møde dem her

 

Personlig service 24 timer i døgnet

Får du brug for hjælp i løbet af din ferie, rykker vi ud med det samme. Du kan få fat i os 24 timer i døgnet 365 dage om året.

Vi har to servicekontorer - ét i hjertet af Søndervig og ét i det naturskønne Bjerregård. Her vil vores dygtige medarbejdere tage imod og hjælpe dig med stort og småt. Du kan altid låne ekstra udstyr, hvis det ikke lige hører med til dit feriehus. Og det er naturligvis helt gratis.

Med andre ord; I kan trygt lægge jeres ferie i vores hænder. Vi er her nemlig kun for jer!

 

Flere end 2.000 sommerhuse at vælge i mellem

Gennem samarbejdet med ESMARK kan vi tilbyde det største og bedste udvalg af kvalitets sommerhuse på Holmsland Klit. Så nu glæder vi os til at finde det perfekte feriehus til dig og din familie. Har I hund, er den naturligvis også meget velkommen - helt gratis.

 

Bliv gæst hos os - og oplev forskellen!

 

Thomas